Vi tilbyder

 

Vi har stor erfaring inden for bagværk, og vores fulde opmærksomhed ligger derfor på kundernes efterspørgsel. Vi lægger vægt på at kunne vejlede, informere og servicere dig som kunde, så du altid får en god oplevelse, hver gang du handler hos os.


I butikken vil du møde vores altid glade og imødekommende personale - også selvom det er meget tidligt om morgenen. Vores personale er veluddannet og bestræber sig på at yde den bedste service overfor dig som kunde.

For os spiller vores personale en væsentlig rolle. Derfor sørger vi for, at vores personale udfører deres arbejde med vægt på præcision i fremstilling af produkter, rengøring og kundeservice. På den måde kan vi tilbyde dig en god oplevelse! Her byder vi alle indenfor i vores butik.

Vi råder over nyt og moderne udstyr samt veluddannede medarbejdere. Derfor kan vi først og fremmest tilbyde dig bagværk af høj kvalitet og et udvalg der appellerer til alles smagssanser.

Vi er glade for udfordringer og tager gerne imod vores kunders idéer. På den måde tilpasser vi vores udvalg, sådan at vi får de gladeste kunder. Her tages alle udfordringer op!

Nedenstående bagværk findes blandt meget andet i vores butik:

  • Diverse brød

  • Kager

  • Specialiteter (Kagemand, kransekage osv)

  • Og meget mere

Skulle De have nogle spørgsmål, så ring til os eller skriv en mail under kontakt os. Vi er også modtagelige over for at fornye os, så dine idéer er altid velkomne!

Åbningstider

Man-fredag: kl. 06-17

Lørdag:         kl. 06-15

 Søndag:         LUKKET 

Følg os
  • Facebook Grunge
Adresse

 

Jernbanegade 12

3600 Frederikssund

Danmark

Kontakt

 

Vores tlf 47 31 01 37
 

 

Bagergården Frederikssund

 

CVR: 73 65 31 18

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now